2011. március 17., csütörtök

Mese a NapHercegről



Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy NapHerceg.
A NapHerceg csodálatos volt mindenkinek beragyogta az életét mindenkit felvidított. Minden nap felkelt a mesés Keleten és Nyugat felé haladva mosolyt csalt sok-sok ember arcára. Nem törődött a Gonosz Felhőkkel minden nap harcolt és küzdött, hogy eltaszítsa a felhőket, hogy nap-nap után élvezhessék az emberek a melegét a szeretetét.
Egy nap azonban a Gonosz Felhők túl erősnek bizonyultak elnyomták NapHerceget, az égen csak óriási szürke felhők gyülekeztek és villámok cikáztak. Az emberek elszomorodtak, hogy vajon mi történhetett a szeretett NapHerceggel, mi történhetett, hogy így elbújt. Mindenki aggódott, hogy mi lesz, hogy fognak nevetni nélküle, hogy fognak mosolyt csalni az arcokra. A mosoly nagy adomány. Ha  rá mosolyogsz valakire felvidítod a napját,  már ezért érdemes volt megtenni.
A NapHerceg minden nap küzdött, hogy Ő uralkodhasson a kék égbolton, de vannak napok, mikor nem sikerült neki. De nem hátrált meg,  nem tehette, mert az emberek bíztak benne és ezt Ő is nagyon jól tudta. Tudta, hogy az embereknek szüksége van Rá és hogy nélküle nem lenne ugyanaz az életük. Sivár lenne a világ és szomorú, ez adott mindig erőt NapHercegnek, hogy felvegye a versenyt és küzdjön a csúnya Felhőkkel.

A NapHerceget rengetegen segítik  a Szél, a TengerekIstene, a Csillagok és még sokan mások. Mindenki tudja, hogy Mellette kell állniuk, hogy a bajban meg kell cirógatni és újra életre kel és bárkit lesöpör a színről.

Kedves NapHerceg kérlek légy Önmagad és aranyozd be az életünket egy mosollyal egy kedves kicsi vigyorral, amitől mindenki felvidul!!!!
Ne foglalkozz a GonoszFelhőkkel majd segít a Szél és elfújja Őket. Lehet nem ma, mert ma a Felhő nyert, de holnap, vagy holnapután felkelsz a varázslatos Keleten és meglásd minden csodás lesz!!! És egyébként is  a NapHerceget mindenki szereti. Ne feled ezt soha!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése